massage i holstebro thai massage i viborg

i eksklusive lokaler i hjertet af Holstebro? Vi tilbyder massage, der både løsner og behandler muskler og meridianbaner, ligesom vi tilbyder massage, til de der ønsker en lækker og afslappende wellnessoplevelse. Læs mere om Massage. Et billede fra en skøn vinterdag. Silkeborg Thai Massage - Home Facebook Holstebro Thaimassage - Professionel Massage og Wellness Midtjylland: Suree Thai Massage i Viborg Vil du også ha en skøn dag, så skynd dig til Silkeborg Thai Massage, da vi er i Julehumør. Vi har juletilbudspriser på 1 time div. Massager (undtagen par massage) kun 300,00 og parmassage til kun 600,00. Holstebro Thaimassage er nystartet klinik i Holstebro, der tilbyder professionel behandling og afslapning for dig, der har brug for massage og wellness. Behandling 1/2 time (30min) 200,-. Priser Fra den vil der bliver prisreguleret. Sport Thai Massage, er en dybdegårde er også en meget behagelig massageform hvor du også bliver masseret med varme olier hele kroppen. Holstebro Thaimassage er nystartet klinik i Holstebro, der tilbyder professionel behandling og afslapning for dig, der har brug for massage og wellness. Køb 3 Behandling 1000,-. Du træder ind i klinikkens hyggelige og renlige omgivelser, hvor vi tager i mod dig og byder dig velkommen.

Massage i viborg: Massage i holstebro thai massage i viborg

Vi tilpasser altid massagen til dig, så du får det bedste ud af den. Mikkels Gade 10C 8800 Viborg. Aroma thai massagen, er en meget behagelig massageform  hvor du bliver masseret med varme olier hele kroppen. Massager (undtagen par massage) kun 300,00 og parmassage til kun 600,00. Vi har juletilbudspriser på 1 time div.

Baan Thai Viborg: Massage i holstebro thai massage i viborg

) God Jul og godt Nytår. Et billede fra en skøn vinterdag. Kontakt os for tidsbestilling. Du kan bestemmer tryk og dybde. Vil du også ha en skøn dag, så skynd dig til Silkeborg Thai Massage, da vi er i Julehumør. Behandling 1 time (60min) 400,-. Vi bestræber os på at give dig den bedste professionel behandling indenfor thaimassage og wellenss. massage i holstebro thai massage i viborg