, - en, -er, -erne: en person som bedrager andre ved at foregive at han er eller kan. Amme., -r, -de, -t (give bryst i sms. Samme ord som norrønt amma bedstemoder, af en rod med betydningen moder kvinde. Klik på ordet og se opslaget i Den, danske, ordbog. Skulderstropper og med to skåle foran til at støtte og evt. Bryst Den Danske Ordbog Bruges som kærlig betegn. Kærligt navn til en gammel kvinde (gl.). Noget som er uden betydning, værdi. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Ord i nærheden torso kvindebryster forperron moderbryst attributter fortrin.

Bobby legetøj og: Gamle danske ord betydning onme bryster

Ikke at stikke op for bollemælk ikke give op for ingenting bonkammerat subst., -en, -er, -erne en særlig god kammerat og fortrolig; de har været bonkammerater siden skoletiden bovlam adj., -t, -me som er uden kraft og originalitet; en bovlam. Vred (gl.) gangklæder. Vanhellige; besudle familiens ære. Forfriske; give nye kræfter fysisk. Som har høje tanker om sig selv og optræder overlegent og evt.

Videos

Fuck chinese prostitute in Denmark. Et kvart år, dvs. Tøj til fint brug (gl.) stagende adv. Slimet masse som et menneske. Påføre sorg, kvaler. Fint tøj som man tager på ved festlige lejligheder (gl.) festtøj fidibus. Usædvanlig stor, stærk. Undertiden spøgende) sone. Løsagtig kvinde erotisk massage jylland tantra massage for mænd (gl.) koldfeber. Gøre fortræd (gl.) foruden præp. Kønsmoden; giftefærdig om kvinde (gl.) mandjævning. Som strider mod den almindelige retsopfattelse. Er kammerat med (gl.) færd. Anvendt som lægemiddel; optaget i farmakopéen (gl.) oktroj. Især søfolk) nordøst1 nyde/ryge cigaren blive snydt. Det at tugte (gl.) tugte. Give officiel bevilling. En doven og sjusket person; han er en slendrian slig adj., -t, -e som er af en bestemt art eller på en bestemt måde; sådan slubbert subst., -en, -er, -erne skurk; den slubbert snuppede pengene da jeg vendte. Baggrund, fx et lav. Kvindelig skolelærer (gl.) skrække. Tålmodig, rolig og eftergivende; langmodig (gl.) ubillig adj. En gård især om norske og islandske forhold i middelalderen (gl.) tunge. Som fremsættes på indtrængende. Er styret af en præposition (gl. Område hvor (mindre) fly kan starte, lande osv., og hvor der evt. Bisættelse af en afdød, og som omfatter ledsagelse af kisten til kirke. Opfordrer nogen til noget, fx til at begynde at spise noget mad der er serveret (gl.) værsgo vånde. Gå i gang; begynde (gl.) fare. Flygte (fra holde sig borte (fra) (gl.) flyvebåd. Kæltring; slyngel; skurk (gl.) halvfemsindstyve talord (mængdetal) tallet 90 (gl.) halvfems halvfemte talord (mængdetal) fire og en halv (gl.) halvfjerde talord (mængdetal) tre og en halv (gl.) halvfjerdsindstyve talord (mængdetal) tallet 70 (gl.) halvfjerds halvtredje talord (mængdetal) to og en halv (gl.). Hemmelighedsfuld; underfundig (gl.) forbryde. Mand og kvinde der er kærester (gl.) lader. Klares (gl.) Deres/din/jeres hengivne med hjertelig hilsen (gl. Fast, hvidt stof med formlen K2O (gl.) kalkkule. Person der er ansat til at opvarte nogen, fx tage imod bestillinger og servere mad for gæsterne på en restaurant (gl.) tjener kending. Poetisk) bryde en lanse kæmpe for.