bolleveninde glostrup bowling åbningstider

service. Med topmoderne baner, scoresystem og automatiske børnebander på alle 16 baner, kan vi tilbyde en komplet bowling oplevelse. Vores weekender bugner med tilbud og underholdning af enhver art. Glostrup Bowling Åbningstider Gratis Vi glæder os til at se dig. Glostrup Bowling, center Vi har fokus på spillet og vores vision er at højne dette via pålidelig drift og høj service. Glostrup Bowling Åbningstider, posted on by Foxy. Elite bowler Den dejlige mad, professionelle betjening og gode oplevelse gør at vi varmt anbefaler Glostrup Bowling Center René Schriver Lyst bowler. Der kan max være 6 personer på en bane, En bowlingtime er 55 minutter. Torsdag kl 13:00 - 21:00. Vores weekender bugner med tilbud og underholdning af enhver art. Fredag og lørdag:.

Bolleveninde glostrup bowling åbningstider - Glostrup Bowling

Den dejlige mad, professionelle betjening og gode oplevelse gør at vi varmt anbefaler Glostrup Bowling Center. Glostrup Bowlingcenter har faciliteterne til at afholde mange forskellige arrangementer og vi vil gå langt for at opfylde dine behov. Caféen tilbyder lækre retter tilberedt med respekt og omhu. 11:00 - 17:. Til ovenstående priser skal lægges skoleje. De søde piger og friske fyrer i baren sikrer, at du ikke løber tør for væske, imens du spiller. 20-24, hvor du kan varme op til aftenens fest. Et fantastisk sted hvor de lytter til ens ønsker og virkelig forsøger at gøre alt efter kundens ønske.

Bolleveninde glostrup bowling åbningstider - Priser og åbningstider

Juni mdr 2019, mandag Lukket, tirsdag kl 11:00 - 21:00. Torsdag kl 13:00 - 21:00  (Den 30 maj kl 11:00). 185,- . 20-24, fuld af oplevelser, vi har faciliteterne til at afholde mange forskellige arrangementer og vil gå langt for at opfylde dine behov. Mandag Lukket, tirsdag kl 11:00 - 21:00. Onsdag kl 11:00 - 21:00. Arrangementer festmiddage børnefødselsdag konferencer og seminar skræddersyet events, en komplet bowlingoplevelse, vi har fokus på spillet og vores vision er at højne dette via pålidelig drift og høj service.